Een cadeau uitzoeken voor iemand die alles al heeft? Lastig… Wat geef je zo iemand? Kun je zo’n persoon nog wel blij maken met een cadeau? Ik heb gekeken wat je kunt geven… iets unieks… iets leuks en iets verrassends!

Een drone

Hoeveel iemand ook heeft… een drone kan er altijd bij. Zeker als het voor een man is. Deze drone van megagadgets kan alle kanten op. Naar voor, achter, links, rechts, 360 graden draaien. Niks is te veel. Tijdens het vliegen kun je filmen en foto’s maken met de camera die erop zit. Heeft degene al een drone? Je kunt er nooit genoeg van hebben. Bij elke gelegenheid en actie een andere drone.

Happy Socks Snoop Dogg

Deze sokken van Happy Socks zijn altijd goed. Vrolijk, warm en een tikkeltje gek. In samenwerking met Snoop Dogg zijn deze sokken gemaakt. Een leuke set in een gave doos is toch wel iets wat je iemand kan geven die eigenlijk alles al heeft. En sokken… iedereen heeft ze nodig toch?

Skull Shot Glass

Uit een ander glas dan normaal drinken? Dat kan! Met dit originele en grappige skull shot glass. Ik weet zeker dat je iemand hier mee kan verrassen. Zo zorg je ervoor dat het drankje er wel heel cool  uitziet (was uit ziet). Een uniek glas voor iemand die alles al heeft.

Crosley Cruiser Platenspeler

Iemand die alles al heeft, heeft vaak ook de nieuwste snufjes. Maar heeft diegene ook de ouderwetse dingen? Haal de langspeelplaten maar van zolder, want met deze platenspeler kun je iemand goed verrassen. Via de ingebouwde speakers geniet je van het geluid van vinyl. Oud en nieuw gecombineerd. Een top cadeau. Hij is in verschillende kleuren leverbaar.

Giant Champagne Glass

Mocht het een cadeau zijn voor iemand die een speciale leeftijd heeft bereikt, dan is dit gigantische champagne glas een uitstekend cadeau. Het is moeilijk voor te stellen dat zij al zo’n glas heeft. Ik heb het over een zij, omdat het glas erg roze is… Maar wie weet vinden mannen dat ook mooi. Ideaal voor de drinker die niet elke keer wil opstaan om z’n glas te vullen. Met dit glas ben je namelijk wel even bezig voordat het leeg is!

First Alert FA 2017 Documentenkoffer

Wat heeft iemand nodig die eigenlijk alles al heeft… juist een kluis om al die spullen in op te bergen. Deze kluis ziet eruit als een koffer waar je al je belangrijke documenten in kwijt kunt. Hij is waterproof en kan 30 minuten tegen brand. De koffer is voorzien van een cilindersleutelslot.

collage alles