Vijf december. Er wordt geklopt op de deur. De kinderen rennen jubelend naar de voordeur toe, “Sinterklaas! Sinterklaas!” De deur zwaait open, maar in plaats van het gewenste beeld is de jutte zak leeg. Tijd om die te gaan vullen met vijf gave cadeautips!

Een eigen verhaal

Cadeau’s moeten standaard leuk zijn, maar als het kind er ondertussen iets van leert is dat mooi meegenomen. Wij raden graag een leesboek voor kinderen aan, maar dan wel met een speciaal tintje, want  jouw kind speelt de hoofdrol!

Het enige dat je nodig hebt  is een leuke foto en de voor- en achternaam. Verder kan je kiezen voor in totaal die speciale boodschappen voor in het boek. Origineel, spannend en erg leuk!

Drie voor één

 

Er is altijd een kans dat jouw kind dol is op spelcomputers. Nu is een nieuwe spelcomputer kopen aardig duur, maar het kan nooit kwaad nieuwe spelletjes te kopen voor een spelcomputer die u al heeft! Momenteel loopt er een leuke actie bij bol.com, waarbij u drie spellen kan kopen en dan goedkoper uit bent (25%) dan normaal. Een aanrader!

Samenspelen

Voor de kleine kids kan je kiezen voor een Wheelies Fun Park! Met dit leuke product kunnen ze aan de slag en zich heerlijk verbazen bij alle grapige geluidjes, lichtjes en grappige elementen. Daarnaast is het goed mogelijk om samen te spelen!

Kruipertje

Voor de allerjongste kindjes die zelfs nog moeten leren lopen hebben wij een leuke én leerzame oplossing. Volg-me-Fred is een soort robothondje. Het loopt, het beweegt en is vrolijk kleurrijk. Hij moedigt je kleine kindje aan om te gaan kruipen!

In de ruimte

Leuk voor in de kamer, als decoratie of gewoon als een leuke Sinterklaasverassing, het sterrentheater! Met dit product kan je duizenden sterren projecteren, alsof je in de ruimte bent!