Iedere week hebben wij een stelling of een vraag, die in de meest brede zin van het woord te maken heeft met verjaardagen of feestdagen. En daarbij zijn wij benieuwd naar jouw reactie! Iedere maand verloten wij een kadobon van Bol.com onder alle reacties; ook altijd leuk! We zijn benieuwd naar jouw mening!

Verlanglijst

Een cadeaukaart: een handig, maar vaak onpersoonlijk cadeau. Zo heb ik afgelopen kerst een tijdschriftenbon op mijn verlanglijstje gezet en aan de reactie van mijn moeder te zien, was ze er niet zo blij mee. “Nee, dat vind ik niet leuk. Ik wil je een persoonlijk cadeau geven.” Uiteindelijk kreeg ik wel een abonnement op het tijdschrift van mijn keuze, maar niet zonder enige aarzeling van mijn moeders kant.

Persoonlijk cadeau

Een persoonlijk cadeau heeft ook altijd mijn voorkeur. Een doos met allemaal foto’s erin, een video, een collage; allemaal cadeaus met een betekenis. Soms weet je simpelweg niet wat je moet geven en kies je voor een bon. Zo kan de jarige (de ontvanger) zelf beslissen wat hij ermee gaat doen. Ook een perfecte oplossing.

Zo komen wij bij de vraag van de week.

Is een cadeaukaart een goed cadeau om te geven?