Als je denkt dat vriendschapringen ouderwets zijn, dan heb je het helemaal verkeerd! Wat heb je tegenwoordig veel keus en wat zijn er mooie vriendschapsringen, bijvoorbeeld van geefeenpersoonlijkcadeau.nl. Maar wanneer verras je nou iemand met een vriendschapsring? Wij geven je drie goede redenen.

1. omdat jullie een uniek setje zijn en iedereen dat mag weten

Je bent al een tijdje samen en jullie hebben het echt heel leuk samen, dit zou wel eens ware liefde kunnen zijn! Voor trouwen is het nog veel te vroeg, maar je wilt haar wel laten zien hoe belangrijk jullie relatie is. Verras haar dan met een zilveren vriendschapring, bijvoorbeeld voor kerst of omdat jullie 1 jaar samen zijn.

2. omdat jullie al jaren bij elkaar zijn, lovers & friends

Verliefd, verloofd en getrouwd, al vele jaren. Je staat er misschien niet zo bij stil, maar is best bijzonder dat je dan nog steeds bij elkaar zijn. Laten we eerlijk zijn, relaties zijn niet altijd even makkelijk maar het scheelt als je lovers & friends bent. Waarom zou je haar dan niet verrassen met een vriendschapsring met een eigen tekst, naast jullie trouwring?

3. omdat trouwringen niet in het budget passen

Jullie zijn al een tijdje een setje en eindelijk gaat het gebeuren, jullie gaan trouwen! Dat gaat natuurlijk een bijzondere en onvergetelijke dag worden, waar helaas een prijskaartje aan zal zitten. Natuurlijk kun je voor dure trouwringen kiezen, maar waarom niet voor vriendschapringen? Net zo bijzonder en uniek, maar vaak wel een stuk voordeliger!

Allemaal uniek

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer redenen om jouw lief te verrassen met vriendschapsringen. Ook goed te weten; de belangrijkste reden om voor vriendschapring.net te kiezen is omdat alle ringen daar uniek zijn. Net zo uniek als jouw relatie! Zo hebben ze hele mooie vriendschapringen met gravering van een vingerafdruk. Deze kun je aan de binnenkant laten graveren, maar ook mooi; laat hem aan de buitenkant graveren, zodat iedereen het juist goed kan zien.
Verder hebben ze veel verschillende ringen waar je jouw eigen tekst in kunt graveren. Kijk snel op de website Geefeenpersoonlijkcadeau.nl voor alle mogelijkheden.