Je beste vriend of vriendin gaat trouwen. Reden voor een feestje, maar nog meer reden voor een te gek vrijgezellenfeest! Nu het nog mag nog een keer helemaal gek doen samen met alle andere vrienden en vriendinnen. Hier de leukste tips voor een geweldig vrijgezellenfeest!

Paintballen

 

Ga samen met je vrienden een dagje knallen op alles wat los en vast zit en laat zien wie de beste is! Je speelt natuurlijk team deatchmatch, capture the flag maar ook verover de brug! Uiteraard is er gelegenheid voor een lekker hapje en drankje bij het paintballen en kun je heerlijk vertoeven met een bittergarnituur en een biertje in de avond. De Paintball Boerderij nodigt jou uit om de strijd aan te gaan, als je durft…

Sweep Away!

 

Tijdens deze belevenis maak je kennis met verschillende uitdagende onderdelen van het Sweep Away parcours, zoals de Punch Kiss. Dit is een onderdeel waarbij jezelf van links anar rechts moet verplaatsen over een soort klimmuur. Deze muur staat echt onder een schuine hoek waardoor je jezelf goed moet vasthouden. Om dit nog een beetje lastiger te maken kom je af en toe bokshandschoenen tegen die je van de muur af proberen te duwen. Kan jij ze ontwijken en kom jij zonder problemen aan de andere kant? Wees niet bang: mocht je hier vallen dan beland jen iet in het water maar veilig en zacht op een luchtkussen. Welk team het langst overeind blijft haal de meeste punten?

Fish Spa

Even lekker worden verwent en compleet tot rust komen: onderga een behandeling door knabbelvisjes! De visjes sabbelen alle dode huidcellen en huidschilfers van de opperhuid af. Tijdens het verwijderen van de dode huid scheiden de vissen een enzym af dat een vitaliserende uitwerking heeft op de onderliggende huid. De eerste minuten is het even wennen en werkt soms zelf op de lachspieren, maar daarna raak je ontspannen en verlaat de stress het lichaam.

Motorrijden zonder rijbewijs

Ervaar snel de kick van het motorrijden! Op het gesloten park waar deze workshop plaatsvindt, word je deskunde begeleid door professionele instructeurs. Je krijgt tijdens deze belevenis de tijd om uitgebreid kennis te maken met de motor en leert de basisvaardigheden van het motorrijden. Tijdens deze bijzondere belevenis worden de oefeningen langzamerhand moeilijker. Aan het einde van de workshop motorrijden heb je een goed beeld van het motorrijden en ben je een mooie herinnering rijden!