in

5x de leukste vrouwenbladen om cadeau te geven

Het zonnetje schijnt buiten lekker en dus ga je lekker in de tuin zitten. Lekker drankje erbij… én een leuk tijdschrift om te lezen. Wist je dat je een tijdschrift ook heel makkelijk cadeau kunt geven? Het stopt dan automatisch, zodat niemand met onverwachte kosten zit. Dit zijn de leukste vrouwenbladen om cadeau te geven.

1. Libelle

Libelle, het tijdschrift dat iedereen kent! Mijn oma had er een abonnement op, mijn moeder en zelf vind ik het nu ook heerlijk om te lezen. Je leest alles over mode, interieur, relaties en elke week weer nieuwe en bijzondere recepten. Libelle inspireert en verrast met interessante artikelen, aangrijpende verhalen en persoonlijke interviews. Als je kiest voor een cadeau abonnement; dan stopt het automatisch.

2. LINDA. magazine

Natuurlijk ken je de LINDA., het tijdschrift van Linda de Mol. Met een LINDA. magazine abonnement krijg je elke maand hét glossy lifestyle magazine in huis. LINDA. is Beauty & Brains – Lef & Liefde – Open & Optimistisch – Sexy & Slim – Direct & Gedurfd – en nooit zonder humor. Als je een abonnement op LINDA. magazine cadeau geeft, dan ontvangt zij altijd als eerste het nieuwste nummer in huis. En kun jij het misschien wel lenen 🙂

3. Vriendin

Vriendinnen verras je met een cadeau abonnement op de Vriendin! Iedere week lees je de mooiste persoonlijke verhalen die je raken, alles over relaties, beauty, mode, wonen en lekker koken. Interviews met bekende Nederlanders of andere Vriendin-lezeressen. Daarnaast biedt Vriendin veel inspiratie voor gezellige uitjes en sportieve tripjes. Echt een leuk weekblad om cadeau te geven.

4. Santé

Santé is gaat over je gezond en goed voelen. Want dat kan als je aandacht aan uiterlijk én innerlijk besteedt. Santé inspireert iedere maand, met het laatste nieuws over gezondheid, beauty en food. Ook leuk om cadeau te geven aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

5. Viva

VIVA is echt een leuk weekblad om cadeau te geven! Herkenbaar, actueel, mooi, eerlijk en heeft humor. VIVA is voor echte vrouwen zoals jij en je vriendinnen. In VIVA word je geïnspireerd door intrigerende reportages, veel persoonlijke verhalen en psyche artikelen, afgewisseld met draagbare mode, beauty en fantastische reisaanbiedingen.

Met welke van deze vrouwenbladen ga jij iemand verrassen?

 

 

Image Credits: Pixabay.

What do you think?

verkleedpak brandweer

Net als de brandweer

Het kado van Mr. Big