Bij Gadgethouse hebben ze hele toffe gadgets. Hieronder staat slechts een greep uit alle leuke gadgets.

Music Wiki Pillow

Heerlijk in slaap komen met muziek zonder dat anderen daar last van hebben kan nu heel simpel met het Mus Wiki Pillow! Je kunt je iPod of mp3 speler erop aansluiten of andere apparaten met een 3,5 mm gaatje. Voor slechts €24,95 heb je al dit heerlijke kussen!

Regenboog lamp

Haal de sfeer in huis met deze regenboog lamp! Door een speciaal spiegeltje in deze lamp worden de kleuren uit de lamp rond. Je kunt de lamp het beste gebruiken in het donker of op een witte muur, zo krijg je het mooiste effect. Door je hand onder de sensor te houden gaat de lamp aan en uit, heel handig! De lamp is maar €14,95!

 Suikerspin machine

Thuis een suikerspin maken is vanaf nu geen probleem meer! Leuk voor op een kinderfeestje of gewoon tussendoor. Je kunt een suikerspin met gewoon kristalsuiker maken of gekleurd kristalsuiker. De machine heeft handige zuignappen zodat hij goed blijft staan en is makkelijk schoon te maken. De suikerspin machine is €34,95.

 

 Leuke mok

Deze leuke en originele mok laadt zichzelf op als jij er een warme drank in gooit. Hoe meer je opdrinkt, hoe verder de batterij leeg gaat! De mok kun je voor €13,95 bestellen.

Als je bij Gadgethouse voor 22:00 besteld heb je het morgen nog in huis, maar je kunt ook de gewenste bezorgdatum doorgeven. Bovendien zijn de verzendkosten €3.95 en bij een bestelling boven de €50 euro zijn de verzendkosten gratis! Ook is het mogelijk om voor een kadoverpakking te kiezen en een gratis wenstekst er bij te doen. En niet te vergeten; je hebt 90 dagen retourgarantie en de retour kosten zijn gratis. Wil je ook één of meerdere van deze toffe gadgets hebben? Bestel ze dan snel HIER!