Tegenwoordig hebben we geen schoenendozen vol met leuke foto’s. De schoenendoos is vervangen voor de computer. Alles digitaal! Plaatjes van ons hele leven opgeslagen. Vakanties, feestjes, de kinderen, alles kan je in de computer vinden. Je moet er toch niet aan denken dat hij crasht zonder dat je een back up hebt!

Toch afdrukken?

En is het toch niet leuk om weer een mapje te hebben waar je lekker doorheen kan bladeren? Niet naar het beeldscherm kijken, maar naar de echte  foto. Tsja, misschien toch maar weer eens een aantal foto’s laten afdrukken… Bewaar daarom al je favoriete foto`s in een digitaal geprint fotoalbum of  schattig album met een ruitje en taartjes. Alle dierbare herinneringen op een mooie manier bewaren, zodat je altijd even lekker kan kijken.

Kunstwerk aan de muur

Als je origineel wilt genieten van alle foto’s, dan kies je niet voor een boekje met foto’s. Dan kies je voor een fotokunstwerk aan de muur, een foto mozaïek! Weet je wat een foto mozaïek is? Een fotomozaiek is een grote foto, opgebouwd uit vele foto’s die jij zelf uitkiest. Jouw foto mozaiek kan worden afgedrukt op plexiglas, aluminium of op canvasdoek. Wil je iets origineels waar je jaren lang plezier van hebt, dan kies je dus voor een foto mozaïek!

Traditionele foto

Hou je meervan iets traditioneels, maar wil je ook iets moois aan de muur? Kies jouw mooiste foto en laat deze afdrukken als poster en doe er een mooie fotolijst op. Ook jouw foto op plexiglas, aluminum of op een canvasdoek is natuurlijk heel smaakvol!