Iedere week hebben wij een stelling of een vraag, die in de meest brede zin van het woord te maken heeft met verjaardagen of feestdagen. En daarbij zijn wij benieuwd naar jouw reactie! Iedere maand verloten wij een kadobon van Bol.com onder alle reacties; ook altijd leuk! We zijn benieuwd naar jouw mening!

Wachten op dé grote dag, liever niet. Als klein kind tel je de dagen tot jouw verjaardag. Als het dan eindelijk zover was, ging je bepakt met je zakjes chips – met een lolly erop geplakt – naar school. Daar kreeg je een hoofdtooi en niemand kon die lach van je gezicht krijgen. Maar dan zijn de gloriedagen voorbij, je wordt ouder. Toch wordt je verjaardag niet minder belangrijk.

Vraag van de week: Wanneer ben je bijna jarig?

Meestal is het aftellen naar je verjaardag een dalende lijn zodra je de twintig gepasseerd bent. Dan koester je de momenten tot de dag is aangebroken dat je weer een jaar mag optellen bij je getal. Of je een beetje depressief raakt of dat je je verjaardag uitbundig viert, cadeautjes maken gelukkig een hoop goed.

Laat in een reactie weten wanneer jij begint met aftellen voor je verjaardag! Wij zijn heel erg benieuwd.