Valentijnsdag is de uitgesproken dag om je vriend of man te verwennen met een gezellig dagje uit. Dit dagje moet dan ook iets zijn wat hij echt leuk vindt en dat gaat zeker lukken als je een uitje boekt op Kadopagina.

Racen

 

Voor de stoere mannen is dit een geweldig uitje. Iedere man droomt ervan om in een Porsche 911 of in een formule 1 wagen te rijden. Tijdens dit uitje doe je ook de slalomproef en dragracen. Een uitje wat zeker in de smaak gaat vallen.

Vliegen over het water

 

Dit uitje is een beetje koud voor in februari maar je kunt het natuurlijk wel geven en als het een mooie dag is, gaan doen. Je vliegt na een korte introductie meters omhoog over het water. Een geweldige kick die bekend Nederland zoals Marco Borsato en Lieke van Lexmond ook hebben ervaren.

Indoor vliegen

 

Dit uitje kan je zowel zomers als in de winter doen. Vliegen maar dan in een cabine. Door middel van 12 krachtige turbines wordt er een luchtstroom opgewekt en vlieg je enkele meters hoog. Je wordt begeleid door een instructeur en vliegt rond als een vogel.

Biertje

 

De meeste mannen zijn er dol op en wat is er leuker om het zelf te brouwen. Bier! Je wordt ontvangen met koffie en thee (nee, nog niet met bier) en gebak. Vervolgens krijg je uitleg hoe bier wordt gemaakt en daarna ga je zelf 1,5 liter bier brouwen. Na het brouwen ga je natuurlijk ook nog diverse soorten bier proeven en mag je je eigen brouwsel mee nemen naar huis om er daar van te genieten.

Romantisch uitje

 

Dit uitje brengt je naar Valkenburg waar ontzettend veel te doen is. Gelukkig zit er een overnachting bij dus de volgende dag kan je ook nog vullen. Je gaat o.a. naar één van de vele grotten en de kasteelruïne. Ook breng je een bezoekje aan de steenkolenmijn en je kunt je geluk beproeven in het Holland Casino. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.

Hoog in de lucht

 

Nederland eens van boven bekijken. Dat kan met dit cadeau. Je maakt een ballonvaart van ongeveer 1 uur en aanschouwt het mooie Nederland hoog in de lucht. Als herinnering krijg je een vluchtcertificaat mee en je kunt natuurlijk ook mooie plaatjes schieten.

Zit jouw ideale uitje er niet bij? Op www.kadopagina.nl staan nog veel meer leuke uitjes.