Ken jij de website mijncadeau.nl al? Vast wel; en anders herken je ze vast wel onder de naam mijnonderbroek.nl of mijnromper.nl. Mijncadeau.nl heeft de allerleukste kleding die je kunt bedrukken met jouw eigen tekst! Wij geven je graag wat leuke tips over de mogelijkheden.

Boxershorts Sinterklaas

Voor je het weet is het alweer Sinterklaas en wat is er dan leuker om iemand in zn hempje of euh… onderbroek te zetten? Niet letterlijk natuurlijk, daar is het wat te koud voor, maar verras hem eens met een leuke en vooral grappige boxershort voor sinterklaas! Een boxershort met zijn telefoonnummer, met de tekst “Elien was here’, “Ik heb ballen” of ook grappig; met jouw telefoonnummer 🙂

Boxershort voor de kerst

Voor kerst is het natuurlijk ook heel erg leuk om jouw vriendje te verrassen met een boxershort met eigen tekst, al hoeft het dan natuurlijk niet zo grappig te zijn. Een leuke boxer met jullie namen, de tekst “Eigendom van Nienke” of Ï’m sexy and I know it” passen prima onder de kerstboom!

 

Mutsen

Ben jij op zoek naar een kado voor een echte muts? Dan geef je natuurlijk ook een echte muts, met een leuke tekst!  Je kunt het zo gek niet te bedenken of je kunt het natuurlijk laten bedrukken! Kies voor de tekst ‘BFF’ en geef er ook een aan je beste vriendin. Of verras iemand gewoon met een muts met zijn of haar naam erop, ook succes verzekerd!

Wil je een keer een originele muts kado geven, die echt opvalt? Kies dan voor deze veel te toffe rendier muts! Uiteraard ook bedrukt met een tekst naar keuze!

 

Sokken voor jouw held op sokken

Je sokken zijn natuurlijk niet de hele dag zichtbaar, maar des te leuker dat je bij mijncadeau.nl ook jouw sokken kunt laten bedrukken! Voor jouw vader met de tekst ‘voor de liefste vader’, voor je vriendje met jullie namen en voor je broertje met de tekst ‘Held op sokken”.

Vertel eens, hoe creatief ben jij? Welke tekst zou jij willen laten bedrukken en op welk product van mijncadeau.nl?!