Vandaag zetten wij weer een leuke webshop in de schijnwerpers die zichzelf een week lang Webshop van de week mag noemen. De titel gaat dit keer naar Geschiedenisvandedag.nl! In deze bijzondere webshop kan je een wel heel speciaal cadeau kopen…

Geschiedenisvandedag.nl is een webwinkel waar je een mooi en persoonlijk document kunt laten maken. Dit document bestaat uit jouw naam of de naam van degene aan wie je het cadeau gaat geven en meer dan 40 bijzondere gebeurtenissen. Deze gebeurtenissen zijn allemaal gerelateerd aan de datum die jij invult. Geef je dit cadeau aan een jarige? Dan vul je de datum van zijn of haar geboorte in. Er komen allerlei gebeurtenissen van die specifieke dag op het document te staan. Ga dus terug in de tijd en lees meer over hoe speciaal jouw geboortedag was!

Verjaardag

Dit originele document is perfect als verjaardagscadeau. Onwijs leuk toch om terug te kijken op jouw geboortedag? Dit cadeau is daarnaast zeker geschikt voor een jubileum om de speciale dag nog beter te vieren. Ook is het leuk om dit document cadeau te doen bij een geboorte: dan zal hij of zij later nog eens aan je denken!

Huwelijk

Een andere mooie gelegenheid om dit cadeau te geven is een huwelijk. Op deze manier wordt de trouwdatum van het stel nóg specialer en zullen ze ieder jaar weer aan je denken. Ook hoef je niet bang te zijn dat de ontvangers twee keer hetzelfde cadeau krijgen met dit originele presentje.

Extra leuk: het pasgetrouwde stel heeft gelijk iets moois voor aan de muur. Dit document kun je namelijk bestellen met een lijst om het mooi te houden en op te kunnen hangen of neer te zetten. Ook kun je kiezen voor een opgerolde versie met een mooi ouderwets lintje eromheen.

Je bestelt deze documenten heel gemakkelijk in de webshop Geschiedenisvandedag.nl. Ben jij ook zo gek op old fashion en retro cadeaus? Lees dit leuke blog dan eens!