in ,

De webshop van de week: Mijnonderbroek.nl

Deze week hebben wij een webshop waarbij je aan het juiste adres bent voor een geweldig en gepersonaliseerd cadeau. Wij hebben het natuurlijk over MijnOnderbroek.nl! Kies een onderbroek voor je lief uit en zet een leuke tekst op de band. Tip: een perfect en betaalbaar valentijnscadeau

Niemand doet het beter

Onderbroeken bedrukken is de specialiteit van de webshop. Dagelijks worden er tientallen onderbroeken bedrukt en zo snel mogelijk de deur uitgewerkt: de mannen en vrouwen van MijnOnderbroek.nl geloven maar in één ding en dat is een snelle levering. Vandaag bestellen betekent morgen in huis. Precies wat we nodig hebben, want wachten dat doen we liever niet.

Review over de onderbroek

Onze Nina mocht een boxershirt van MijnOnderbroek.nl bestellen en daar een review over schrijven. “Na een dag in zijn nieuwe boxershort te hebben doorbracht, geeft proefkonijn Michael zijn uitslag: ‘Ik moest lachen om de tekst toen ik dit kadootje kreeg van mijn vriendin kreeg. Het is een fijne onderbroek, de maat zit goed. Het is moeilijk in te schatten hoe de maat valt als je online bestelt maar hij zit goed op mijn lichaam. Het voelt natuurlijk aan en ik kan mij heel goed bewegen hierin. Het zit niet strak bij de edele delen als ik buk of iets moet oprapen. Ik ben er in ieder geval blij mee!’”

mijnonderbroek

Voor mannen én vrouwen

Oké, we hebben het net over boxershorts gehad, die zijn echt een leuk cadeau voor hem. Maar als man die een kado zoekt voor zijn vriendin kan MijnOnderbroek.nl ook een uitkomst bieden. Verras haar met een bedrukte string voor Valentijnsdag. Om het toepasselijker te maken, kun je ervoor kiezen om je tekst in een hartje te zetten. Té schattig.

Ben je geen held in het verzinnen van een leuke zin, dan helpen ze je een handje op hun pagina Leuke teksten!

Kiezen wordt nog moeilijk

Voor ieder wat wils. Heb je liever een muts met eigen tekst, dan is dat ook mogelijk. Maar ook rompertjes en zwembroeken kun je laten bedrukken naar je eigen smaak. Een perfect kado voor wie er ook maar iets te vieren heeft.

What do you think?

One Comment

Loading…

0

Tips voor Valentijnsdag: romantisch dineren!

Kado Carnaval; win een Goodie bag!