in ,

Webshop van de week; The Best Box

The Best Box, de webshop met de allerleukste artikelen om iemand cadeau te geven die gaat trouwen en daarnaast de winnaar van de derde plaats van onze Beste Kadowebshop 2014 Award is deze week webshop van de week! We zetten deze webshop graag in het zonnetje. Daarom lees je hier meer over deze leuke winkel en krijg je een kleine greep te zien van het product!

 

Surprise Box

Je bent of kent iemand die gaat trouwen? De voorbereidingen zijn druk, spannend en soms stressvol. The Best Box vindt dat de voorbereidingen vooral een feestje moeten zijn, vol inspiratie, verassingen en leuke cadeautjes! De bruid en bruidegom ontvangen een box vol met cadeautjes waar ze vast heel blij van worden! Een box vol inspiratie voor de allermooiste dag van hun leven. Je kunt erop rekenen dat de beste, ervaren leveranciers uit de trouwbranche de box samenstellen. Voor de beste dag van je leven moet je natuurlijk van alles regelen en in orde hebben. Voor The Best Box heb je even geen keuzestress, je kunt erop rekenen dat je alleen het beste van het beste vindt in deze box!

Tipje van de sluier!

De box is met zorg samengesteld voor jullie als bruidspaar. Wat je o.a. vindt in The Best Box is het magazine Bruid en Bruidegom, Happy Paper om je inspiratie in op te schrijven, heerlijke chocolaatjes van ChocStar, The beautiful bride company die zorgt voor een stralende bruid en de dames van Dutch decorations en A little lovely company versieren met liefde jullie bruiloft! Allemaal leveranciers met verstand van bruiloften! The Best Box bevat cadeautjes met een waarde van meer dan €100,- euro, die jullie tijdens de aanloop naar jullie bruiloft toe of op de dag zelf kunnen gebruiken!

 

Bestel The Best Box en ontvang de box binnen 2-5 werkdagen GRATIS thuisbezorgd!

 

What do you think?

Written by Marit Timmer

Hoi ik ben Marit, 19 jaar en student op het ROC Zadkine! Ik doe de opleiding Marketing & Communicatie en zit nu in mijn afstudeerjaar. Ik loop van november tot april stage bij eenkadovoor.nl. Dit is de tweede keer dat ik hier stage loop, omdat ik het zo naar mijn zin heb! Buiten school en stage, ga ik graag op stap met mijn familie en vrienden. Verder ben ik graag bij mijn neefje van 1,5 jaar.

Cadeaus voor grote broer!

Kerst gadgets!