in

3 redenen om het Lucky Shirt aan te schaffen

Stop met je eindeloze zoektocht naar klavertjes vier, ook dat blokje hout kun je wegleggen, want het geluk is aan jouw zijde met één heel simpel kledingstuk. Het Lucky Shirt. Voor een zorgeloos leven ben je bij de webshop van deze week aan het juiste adres: LuckyShirt.nl.

De krachten van konijnenpoten, hoefijzers, vallende sterren en gekruiste vingers zijn vanaf nu gebundeld in één kledingstuk. Je hoeft je nooit meer druk te maken om ongeluk als je het Lucky Shirt aan hebt.

Lucky Shirt

Wat het Lucky Shirt is? Eigenlijk simpel: Lucky Shirt brengt geluk op het moment dat je het kan gebruiken. Als je zoon voor zenuwachtig is voor zijn rijexamen, dan is het handig om dit grijze T-shirt als kado te geven. Maar waar is het Lucky Shirt nog meer goed voor?

luckyshirt_man

3 redenen om het Lucky Shirt aan te schaffen

1. Oogstrelend design

Op het eerste gezicht lijkt het op een simpel grijs T-shirt met een logo erop. Toch is niets minder waar. De grijze kleur past perfect bij het oranje Lucky Shirt-logo waardoor het op zomerse dagen een comfortabel en mooi kledingstuk is. Door het katoen vormt het shirt zich naar jouw lichaam. Plus het Lucky Shirt is unisex en past perfect op een spijkerbroek. Do we need to say more?

2. Onvoorwaardelijke liefde

Een T-shirt is altijd goed: je kunt het onder een overhemd aan, maar ook om in te slapen (vooral voor de dames) is het ideaal. Bestel een paar maten groter en absorbeer de portie geluk. Let wel: het werkt alleen als jij het kledingstuk aan iemand geeft waar je onvoorwaardelijk veel van houdt en in wie je gelooft.

3. Magisch

Een sprankeltje magie in het Lucky Shirt zorgt ervoor dat het geluk aan jouw kant staat. Heb je bijvoorbeeld een examen, dan is het slim om je boeken in het T-shirt te wikkelen en op de ‘dag des oordeels’ zelf je Lucky Shirt aan te trekken, waardoor de krachten naar jou sijpelen. Gebruik het shirt zoals in de bijzondere gebruiksaanwijzing staat, dan heb je een garantie voor succes.

What do you think?

5x vrolijke cadeaus van Blond Amsterdam

Nieuwe webwinkel voor Knaldeals.com (en win een Samsung Galaxy Grand Prime VE)