Zoals iedere week kiezen wij een webshop uit; die zich een week lang ‘Webshop van de week’ mag noemen. En deze week is dat vtwonen! Naast de woonbeurs, het magazine en het nieuwe televisieprogramma staat vtwonen ook bekend om de webshop vol inspiratie en leuke producten. Een extra reden waarom de shop de titel verdient: het is bijna oktober en oktober is woonmaand! De allerleukste woonartikelen en alle ins&outs van vtwonen hebben wij alvast voor je op een rijtje gezet!

Inspiratie

Een van de, naar mijn mening, leukste onderdelen van de website: inspiratie. Hoe vaak loop je er wel niet tegenaan, je wilt iets nieuws met je huis of kamer, maar komt er niet uit wat precies. Met de inspiratietips van vtwonen kom je er zeker uit! Met name de kleureninspiratie is super handig als je nog niet precies weet wat je wilt. Een kleur maakt je hele huis en je kunt na het kiezen van een goede kleur lekker aan de slag met inrichten!

Knussekussens

Geen zin om je hele huis te verbouwen maar wel tijd voor iets anders? Met deze knusse sierkussens verander jij jouw interieur in een hand omdraai! In de webshop van vtwonen vindt je kussens van alle soorten en maten. Low budget herinrichting? Op de website vindt je maar liefst 95 kussens tussen de €9,00 en de €30,00! Hiermee is jouw huis in no time super gezellig!

Aan de muur

Weet je niet wat je met die saaie muur aanmoet? Je hoeft je muur niet gelijk een knalkleur te geven om gezelligheid in je huis te brengen. Hang eens wat leuke fotolijstjes op! Hiermee wordt het gegarandeerd een stuk gezelliger. Neem bijvoorbeeld deze eyecatcher! Deze ronde fotolijst van 59 cm is een pronkstuk aan je muur. Je kunt er leuke kaarten, zoals hieronder, of natuurlijk jou leukste foto’s in doen. Wat nou saaie muur!?