Vandaag zetten we weer een webshop in de schijnwerpers die zich een week lang webshop van de week mag noemen! Dit keer is dat niemand minder dan DitVerzinJeNiet.nl! De naam zegt het al, hier vind je alles wat je zelf nooit had verzonnen. De meest originele cadeautjes voor verschillende gelegenheden vind je in deze shop! Speciaal voor iedereen die er nu al naar uitkijkt; een speciale carnaval-editie van de webshop van de week!

Carnaval!

Over minder dan twee weken is het alweer zo ver: carnaval. Natuurlijk maken wij dankbaar gebruik van deze gelegenheid om onszelf eens flink op te doffen, uit te sloven en eens lekker gek te doen! Een must voor een geslaagde carnaval is natuurlijk een mooi kostuum inclusief de raarste, stoerste en meest originele gadgets. Dit alles vind je in de webshop van DitVerzinJeNiet.nl!

Strak in pak

Helemaal hip & happening dit jaar zijn toffe Zentaipakken! De pakken bedekken je hele lichaam, inclusief je hoofd! Wat het precies moet voorstellen is ons nog een raadsel, maar opvallen zal je zeker! De pakken zijn verkrijgbaar in verschillende felle kleuren en sinds kort zijn er ook Zentaipakken in gave printjes te koop in de shop!

Goed gemaskerd

Wil jij het feest dit jaar ten volle meemaken maar wil je liever niet worden herkend als je lekker gek aan het doen bent? Zet dan een van de grappige dierenmaskers op! Jij steelt de show als paard, varken óf zebra. Of heb je stiekem altijd al een eenhoorn willen zijn?!

Deze, en nog veel meer leuke kostuums en gadgets vind je bij DitVerzinJeNiet.nl!

Had jij al een leuke outfit of hebben wij je geïnspireerd en op een idee gebracht? Laat een reactie achter met daarin hoe jij verkleed gaat! Wij zijn erg benieuwd naar jouw creatie!