De webshop van de week is niemand minder dan Gadget House. De naam zegt het al: voor de leukste gadgets moet je hier zijn! Met maar liefst 1500 cadeaus is de keuze in deze shop reuze. Ben jij een echte techneut, liefhebber van nieuwe snufjes of ben je op zoek naar een origineel kado? Stop dan met zoeken. In het huis der gadgets vind je het perfecte cadeau!

Muziek: voor veel mensen een manier om even helemaal los te gaan, alles te vergeten of heerlijk tot rust te komen. Ben jij ook zo gek op muziek? Met deze muziekgadgets wordt muziek luisteren net iets leuker en makkelijker.

Turn up the music!

Neem na een lange dag eens een heerlijk bad en luister door deze iDuck draadloze speaker naar jouw favoriete muziek. De leuke badeend is waterdicht en daarmee perfect voor in de badkamer. Je kunt de iDuck aansluiten op je telefoon, waarop jij natuurlijk je favoriete nummers hebt staan!

Een andere manier om muziek luisteren nét iets leuk te maken is met deze toffe retro radio! Een eyecatcher in jouw huis of kamer en de mogelijkheid om hele nieuwe liedjes te luisteren! Deze radio heeft namelijk een USB-aansluiting waardoor jij jouw eigen muziek van je Mp3-speler of smartphone kunt luisteren. Ook zit er, vanzelfsprekend, een FM en AM verbinding op de radio.

The story of my life

Jouw levensverhaal in één dik boek. Dat wil toch iedereen? Een leuke bezigheid en een prachtige herinnering. Met het Suck UK My Life dagboek van Gadget House vergeet jij niks meer en kun je later fijn terugkijken op jouw leven. Het boek bestaat uit verschillende hoofdstukken waarin jij je verhaal kwijt kunt. Ook is er plaats om te schijven over de hoogtepunten van je leven zoals je trouwdag of de geboorte van je kind. Lees meer over dit dagboek op de Gadget House.nl!