Kaatekaatje, de webshop met de allerleukste baby & peuter artikelen én daarnaast de winnaar van de tweede plaats van onze Beste Kadowebshop 2014 Award is deze week webshop van de week! We zetten deze webshop graag in het zonnetje. Daarom lees je hier meer over deze leuke winkel en krijg je een kleine greep te zien uit het grote assortiment leuke producten!

 

Hoera, een baby!

Een babyshower, het wordt steeds populairder! Ook in Nederland komt het vaker voor. Bij Kaatekaatje vind je genoeg leuke artikelen om een geslaagde babyshower te organiseren. Van slingers tot bordjes, ze hebben het allemaal! Naast feestartikelen hebben ze ook cadeau setjes, om op een babyshower aan een pasgeboren baby te geven. Lieve sokjes met een bijpassend mutsje. Wat schattig!

 

Tjoek tjoek!

Speelgoed, welk kind heeft het niet? Met de feestdagen voor de deur is het weer tijd om speelgoed in te slaan! Bij kaatekaatje vind je speelgoed van goede kwaliteit, die ook nog eens heel educatief zijn. Speelgoed waar je kind jaren lang plezier van heeft! Zoals de Joueco Houten Blokkentrein. Je kan de trein er elke keer weer anders uit laten zien! Kinderen gebruiken hun fantasie en raken niet snel uitgekeken op het product.

 

Baby Schoentjes

Kaatekaatje heeft schoentjes voor kinderen die nog niet lopen, je kan dan wel niet lopen, maar je wilt natuurlijk wel mooie schoenen hebben. Bij kaatekaatje vind je genoeg leuke schoentjes voor elk type kind. Voor deze koude winter hebben ze ook genoeg winterschoentjes die de voetjes van je kleintje lekker warm houden! Zoals de UKKIES, net als de echte uggs heeft deze schoen een harde zool, dikke zool. Helemaal hip deze winter!