Iedere week zetten we een webshop in de schijnwerpers en dit keer is dat niemand minder dan Kadovoorjou.nl. Deze webwinkel staat bekend om mooie artikelen met een persoonlijke touch. In dit artikel lees je alle ins & outs van deze leuke webshop!

Mooi & persoonlijk

Niet alle producten die je koopt zijn van dezelfde goede kwaliteit. Deze webshop heeft kwaliteit echter hoog op haar prioriteitenlijstje staan. Voor een hele scherpe prijs koop je namelijk een mooie portemonnee die jaren mee kan. Veel van de portefeuilles worden gemaakt van echt leer en zijn erg handig door de velen opbergvakjes. Deze topkwaliteit portemonnees worden voorzien van jouw eigen naam. Zo weet iedereen dat hij van jou is én heb je een mooi en persoonlijk cadeau.

Up-to-Date

Een must in zowel de zakenwereld als op school en thuis is een agenda. Met deze mooie agenda’s vergeet jij nooit meer een afspraak. Net als bij de portefeuilles zijn de agenda’s voorzien van jouw eigen naam. Dit is niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor anderen als je hem per ongeluk ergens vergeet.

Super handig want jij neemt gegarandeerd nooit meer de spullen van iemand anders naar huis.

My sweet diary

Het meest persoonlijke cadeau is toch wel een mooi dagboek. Deze chique dagboeken, die voorzien zijn van je naam of andere zelfgeschreven tekst op de voorkant, zijn het perfecte cadeautje voor iedereen die zijn of haar gedachtes graag opschrijft of altijd een notitieboekje bij de hand wil hebben. Natuurlijk kan je deze mooie cadeaus ook allemaal voor jezelf kopen. Super handig want jij neemt gegarandeerd nooit meer de spullen van iemand anders naar huis.

Extra leuk aan deze shop: je betaalt geen verzendkosten en de webwinkel kreeg gemiddeld een 9,1 als klantenbeoordeling! Nóg meer redenen dus om deze winkel eens te bezoeken!