Vandaag zetten we weer een webshop in het zonnetje en dat is dit keer niemand minder dan Mega Gadgets! De allerleukste gadgets en andere cadeautjes vind je in deze webshop. Speciaal voor de koude wintermaanden heb ik de leukste wintercadeaus voor je op een rijtje gezet!

Happy Feet

Naar mijn mening het grootste nadeel van de winter: koude voeten. Maar niet getreurd, Mega Gadgets heeft de oplossing! Met deze warme pantoffels heb jij namelijk helemaal geen last van de kou. Je warmt ze 90 seconden op in de magnetron en je kunt vervolgens uren genieten van heerlijke warme voeten! Deze leuke sloffen heeft onze Elisa gekregen voor Kerstmis en zij is er superblij mee!

Hot Cookie

Jouw kopje koffie, beker thee óf mok chocolademelk een lange tijd warm houden, dat zou fijn zijn toch? Mega Gadgets maakt het mogelijk met deze Hot Cookie. Dit grappige koekje, die je via een USB-aansluiting aan je computer kunt bevestigen, houdt jouw drinken lekker warm. Ook dit cadeautje kwam langs tijdens ons kerstdiner en staat te pronken op kantoor!

 

 

Warme handjes

Koude handen, ik heb er zelfs in de zomer last van. Ik ben dan ook erg fan van deze heerlijke handwarmers. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, maar deze hartjes zijn toch wel het leukst. Door het muntje in de hartjes te breken, wordt het hart warm. Dit is ook perfect voor als je onderweg bent omdat je geen magnetron of kookgerei nodig hebt. Als het hartje na een tijdje weer koud wordt, kun je hem opnieuw gebruiken door hem even te laten koken in een klein pannetje.

Deze en nog veel meer producten vind je in de Megagadgets! Ik hoop dat jullie de wintermaanden warm doorkomen met deze leuke producten van Mega Gadgets. Laat gerust een reactie achter, want ik ben erg benieuwd naar jouw oplossing tegen een koude winter!