In onze vaste rubriek “de week van eenkadovoor” geven wij een exclusief kijkje achter de schermen. Hoe gaat het er bij ons aan toe op de werkvloer en wat spoken wij zoal uit? Lees het in dit blog!

Sollicitaties

De stage van Marit zit er bijna weer op… wat wij natuurlijk erg jammer vinden. En ook al is Marit onvervangbaar… we zijn wel op zoek naar een nieuwe Marit! Afgelopen week hebben wij twee gegadigde op gesprek gehad, met allebei veel potentie! De eerste sollicitatie heeft helaas voor een andere stageplek gekozen, kun je dat begrijpen? Want echt, het is superleuk om stage te lopen bij eenkadovoor! Gelukkig heeft Jair wel voor eenkadovoor gekozen en hij begint volgende week al. Leuk!

Taart

Eigenlijk is het te gek voor woorden; het lijkt wel of wij iedere week taart hebben! Dat is niet het geval hoor, hoewel, ja, van de week was er inderdaad ook weer taart. Martine had een heerlijk Ikea taartje meegenomen, omdat we een klusje op de website hebben afgerond. Een rotklusje wel te verstaan, jaja, die hebben we ook wel eens. De taart was in ieder geval lekker en het is helemaal fijn dat het koppel klusje is afgerond!

Nieuwe webshops

Er staan al heel veel webshops op onze website met hun allerleukste kado’s, maar wekelijks komen hier veel nieuwe webshops bij. Leuk natuurlijk; want wij willen een compleet aanbod aan onze bezoekers geven! De webshops die nu ook via eenkadovoor te vinden zijn, zijn bijvoorbeeld Caro-line en Deco-Woods. Van harte welkom!

Z’n gangetje

Verder was het eigenlijk niet echt een bijzonder weekje; alles ging gewoon z’n gangetje. Maar dat maakt het niet minder gezellig!