Niks voelt beter dan even een weekendje met je opa en oma zijn. Er even lekker tussen uit gaan en niet denken aan de dingen waar je tegen op ziet. Leuk als de kinderen klein zijn, maar zeker ook als de kinderen groot zijn. Wij geven onze tips speciaal voor jou.

Weekendje opa en oma

Een weekendje opa en oma met opa en oma is stiekem een cadeautje voor iedereen! Opa en oma hebben de kans om heerlijk te genieten van de kleinkinderen en andersom natuurlijk ook. Reken maar dat dit een weekend wordt met heel veel knuffels, spelletjes doen en lekker naar de kinderboerderij.

Echt bijkomen

Voor de ouders is dit stiekem ook een ideaal weekend; want doordat opa en oma mee zijn, hebben zij ook wat meer tijd voor zichzelf. Net even iets langer uitslapen of gewoon even een boekje lezen als opa en oma met de kinderen naar het zwembad zijn. Een weekendje om echt te genieten.

In een huisje of hotel

Natuurlijk is het heel gezellig om met zn allen in een huisje te gaan, dan kun je ook gezellig ontbijten met zn allen en ben je echt de hele dag samen. Je kunt ook voor een hotel kiezen, dan heb je iets meer privacy. Het heeft allebei voor en nadelen; overleg gewoon even goed met elkaar!