Wil jij met Valentijn je geliefde verrassen met een weekendje weg? Lees dan snel verder! Alles is tegenwoordig mogelijk. Slapen in een vliegtuig, wellnessboot of treinwagon, niets is te gek! Verras jouw partner met een origineel weekendje weg!

Overnachten in een eeuwenoud klooster

Het Godshuis Hampshire Classic is een 19e-eeuws kloostergebouw, waarbij veel authentieke elementen behouden zijn: de indrukwekkende koepel, de prachtige tuinen, de hoge galerijen en koudstenen vloeren. Het hotel bevindt zich in Sint-Laureins, een plaatsje in het Meetjesland. Het is gelegen op een steenworp afstand van de historische steden Gent en Brugge, de chique badplaats Knokke – Heist en het Nederlandse vestingstadje Sluis. Je overnacht in een comfortkamer, die voorzien is van alle luxe. Het interieur van de brasserie bestaat uit een verrassende mix van authentieke en moderne elementen. ’s Morgens kun je hier terecht voor een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Om optimaal van de omgeving te kunnen genieten kun je een gehele dag gebruik maken van fietsen. Zo ontdekt u nog meer bijzondere dorpjes! ‘s Avonds kun je genieten van een heerlijk romantisch 3-gangen diner. De kok werkt met seizoensgebonden, verse ingrediënten, maar vooral graag met producten uit de eigen regio!

 

Dit ontvang je bij dit fantastische arrangement;

– 2x overnachting in een comfort kamer
– 2x uitgebreid ontbijtbuffet
– 1x 3-gangen diner
– Voucher van 10% korting voor het diner op de 2e avond
– Fietshuur voor een gehele dag
– Badjas en badslippers op de kamer
– Gratis parkeren

Een cruiseovernachting

Ervaar samen met je geliefde een superromantische overnachting op een privéjacht! Begin je dag met een dagje Gent. Je kunt hier heerlijk shoppen en de historische stad ontdekken. Om 17.00 uur legt je privéstuurman de privéjacht aan de steiger. Je kunt aan boord gaan en genieten van de unieke rondvaart op de Oude-Leie en Bovenschelde. Een fles Moët en Chandon staan gekoeld voor jullie klaar! Onder het genot van deze zeer goede wijnen en de overheerlijke aperitiefhapjes geniet je van de vaart. Eenmaal onderweg wordt je getrakteerd op een echt sensatiemoment door met het jacht met een snelheid van 60 kilometer per uur over het water te scheuren. Na de vaart is het tijd voor het diner. Je meert aan de privé-aanlegsteiger aan bij het restaurant. Je krijgt de keuze uit een aantal voorgestelde restaurants. Voor je staat deze avond een aperitief, een 3-gangemenu met aangepaste wijnen en een kop koffie klaar… Bon Appétit! ‘s Avonds kun je je opmaken voor een romantische nacht op het jacht! Tel samen de sterren die je vanaf het dek aan de hemel ziet. Ook ‘s morgens is het één en al romantiek! Op het dek staat een uitgebreid champagneontbijt op je te wachten. Van deze compleet verzorgde en unieke overnachting kun je alleen nog maar genieten!

 Dit ontvang je bij dit fantastische arrangement;

– Privé avondrondvaart;
– Een fles Moët en Chandon;
– Aperitiefhapjes;
– 3-gangendiner;
– Een overnachting op de boot tot 10.00 uur;
– Champagneontbijt.