in , , ,

Kado voor jezelf: We’ll always have Paris

Naast fysieke kado’s, zijn dagjes uit of zelfs weekendjes weg natuurlijk ook de mooiste kado’tjes om te krijgen én geven. Helemaal als je zelf mee gaat met het uitje! Als ik even weg droom naar het weekendje weg dat ik graag kado zou willen krijgen (of liever nog, kado zou willen geven), dan denk ik gelijk aan Parijs!

Heerlijk, samen met mijn man Leo, gewoon even weg. Parijs heeft een speciale betekenis voor ons; in 2006 vroeg hij mij namelijk hier ten huwelijk! Onder de Eiffeltoren, precies in het midden! Nee, ik weet het, ik ben niet de enige die onder of bij de Eiffeltoren ten huwelijk is gevraagd. Tom Cruise vroeg Katie Holmes daar ten huwelijk, Jan Smit vroeg zijn Liza daar ten huwelijk en verder gebeurt het vast nog dagelijks. Dat maakt het trouwens niet minder speciaal!

martine

Alleen nog maar wij

Ik weet het nog zo goed, Leo ging op een knie zitten en ineens was het alsof alleen wij nog maar bij de Eiffeltoren waren! Niets geen geroezemoes van al die andere mensen, die in werkelijkheid nog geen twee meter bij ons vandaan stonden. Nee, het was niet zoals in de films, dat naderhand iedereen voor ons klapte en roze blaadjes naar ons gooiden. Maar voor ons was het heel speciaal!

Inmiddels zijn we alweer acht jaar getrouwd en hebben we een zoontje van drie en van vijf. Dat zijn nog eens andere tijden! Tijden waar je vooral bezig bent met ballen in de lucht aan het houden en veel minder aan elkaar. De schaarse uitjes die wij dan ook samen hebben, zijn speciaal, heel speciaal! Het lijkt mij geweldig om Leo te verrassen met een weekendje Parijs! Heerlijk cliché een boottocht over de Seine maken, naar het Louvre gaan, Notre Dame en Sacre Coeur bezoeken. En ja, natuurlijk ook naar de Eiffeltoren! Mocht het dit jaar niet lukken; “We’ll Always Have Paris.”

What do you think?

5 redenen waarom jouw vriend cadeaus verdient

Verjaardagscadeau naar het buitenland sturen