in

De leukste cadeaus voor je collega’s!

Je werkplek is jouw plek en die hoeft niet saai te zijn! Leuk jouw bureau op deze toffe, grappige en coolle gadgets die wij voor je hebben uitgezocht! Lees snel verder,want er zit vast iets leuks tussen!

Protect you, I will!

Een wijze les op de werkvloer is nooit verkeerd. En wie kan daar nu beter voor zorgen dan Jedi master Yoda?! Deze coole USB Desk Protector is een mini figurine van Yoda. Sluit de USB aan op jouw computer en hij gaat er niet alleen op los met zijn lightsaber, hij doet ook nog een aantal van zijn bekende quotes. En als klap op de vuurpijl reageert hij op de bewegingen die jij maakt. Leuker gezelschap dan dit is er niet!

 

Siësta op het werk

Herken je dat? Je bent na de middagpauze even toe aan een dutje, maar je moet nog een hele middag werken. Deze opblaasbare stropdas is de ideale oplossing daarvoor! De stropdas ziet er netjes en zelfs modebewust uit, maar zodra de baas weg is blaas je ‘m op en kan je hem als kussen gebruiken. Zo’n geweldige uitvinding kom je maar zelden tegen, dus bestel hem hier!

Snoep gadget

Ook leuk voor je bureau is deze automatische snoepmachine!  Deze toffe gadget werkt op batterijen. Door een simpele druk op het knopje rolt jouw lekkernij er zo uit. Hoe langer je de knop ingedrukt houdt, des te meer snoep je er uit krijgt. Je kan snoepmachine vullen met M&M’s, pinda’s, Skittles of gewoon old-school kauwgomballen (of een mix van allemaal). Kijk alleen wel uit dat je collega’s niet alles op eten!

 

Schoonmaak gadget

Er wordt een hoop afgesnoept op de werkvloer van Eenkadovoor, maar dat laat natuurlijk wel wat rommel achter. Herken jij dit probleem ook? Dan is deze schattige, echt werkende mini gadget voor jou! De mini-stofzuiger zorgt er voor dat je bureau en toetsenbord kruimel- en stofvrij worden. Voor de mannen is er  rode Henry en voor de dames de roze vrouw Hetty. Om de stofzuiger te legen hoef je alleen het dekseltje open te draaien. Bespaar de schoonmaakster wat werk met deze toffe gadget!

 

Michael Jordan met afval

Ook een leuke manier om je werkplek schoon te houden is met deze Basket Prullenbak. De prullenmand is voorzien van een basket net waardoor je jouw proppen papier en lege blikjes frisdrank kan werpen. Maak er een leuke competitie van met je collega’s en kijk wie het beste afval kan gooien! Bestel deze coole gadget hier.

What do you think?

Thee cadeaus voor moederdag!

Cliches die je niet wilt horen als je een cadeau geeft