Wijn drinken is helemaal hip. Tegenwoordig heb je niet alleen bierproeverijen maar ook wijnproeverijen en wat dacht je van een high wine in plaats van een high tea. Je kunt dus met een gerust hart met een fles wijn aankomen op een verjaardag of bij het behalen van een diploma of zomaar. Op greetz.nl vind je een groot assortiment aan wijnen dus ik ben gaan onderzoeken welke ik het beste cadeau kan geven aan een vriendin die bijna jarig is.

Wit, rood of rosé

Bij Greetz heb ik de keuze uit wel 40 wijnen. Oei dat wordt lastig. Ik weet dat ze van een zoete wijn houdt dus ik denk dat ik bij de zonnige zomerwijnen wel een geschikte wijn kan vinden. Je kunt ook kiezen uit een biologische wijn of een keuze maken uit het nieuwe assortiment. Bij een zonnige zomerwijn denk ik aan een zoete witte wijn of rosé maar je vindt hier ook rode wijnen. Dat doen ze goed, want zo is er voor ieder wat wils. De wijnen zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Je hebt al een wijn voor € 9,95 maar je kunt ook iemand verwennen met een fles van € 59,95.

Goede uitleg

Omdat ik geen wijnkenner ben, vind ik altijd erg fijn als er wat uitleg bij een wijn staat. Zoals de smaak en wat voor kenmerken de wijn heeft. Op www.greetz.nl wordt dit allemaal duidelijk weergegeven dus dat maakt het uitkiezen van een wijn een stuk makkelijker.

Compleet wijn cadeau

De wijn wordt verpakt in een luxe kadoverpakking en je kunt er ook nog een kaart bij doen. Zo heb je een compleet wijn cadeau wat leuk geeft maar ook prima per post verstuurd kan worden naar de ontvanger. Ik heb mijn keuze gemaakt. Het wordt een Chardonnay met een kaart erbij.

Gepersonaliseerd

Om je kado nog persoonlijker te maken kun je ook zelf je etiket ontwerpen met je eigen foto en tekst. Greetz plaatst deze op de fles wijn. Er zijn diverse ontwerpen waar je uit kunt kiezen en het is heel makkelijk om er je eigen creatie van te maken.

Voor een wijnkado ben je bij www.greetz.nl aan het goede adres. Van wit, rood of rosé en gepersonaliseerd of met een kaart erbij je slaagt hier altijd voor een kado. Ik zeg proost en geniet van het uitzoeken van je kado. Mijn vriendin zal er in ieder geval heel blij mee zijn.