Winter: de tijd van loopneuzen, koude handen en droge lippen. Om de koele wintermaanden iets draaglijker te maken, hebben we een paar leuke tips voor je op een rij gezet.

Warmies sloffen

Het is altijd fijn om aan het einde van de dag je voeten relaxed omhoog te gooien. Helaas is het met dit koude weer soms lastig je voeten goed warm te krijgen. Gelukkig is er een oplossing gevonden, namelijk de Warmies magnetronsloffen. Deze zachte pantoffels voelen als een grote warme knuffel aan je voeten. Gooi ze even in de magnetron of oven en ping! De rest van de avond kun je genieten van heerlijk warme voeten. De sloffen zijn gevuld met een 100% natuurlijke mix van granen en kruidenaroma. Op deze manier houden de pantoffels niet alleen je voeten warm, maar helpen ze ook je voeten te ontspannen. Perfect!

Knuffelliefde

Buiten hoor je de wind hard waaien en de regen tegen het raam tikken. Brrr. Er is dan niks zo troostend als een knuffel van je moeder. Deze knuffel komt wel erg in de buurt! Of je kind nu verkouden is of een koude nacht in bed heeft, deze warme vriend zal haar heerlijk warm houden. Natuurlijk ook geschikt voor volwassen.

Warme handen

Heb je er ook zo’n hekel aan om je handschoenen uit te doen, wanneer je net een WhatsApp-berichtje of sms’je wil versturen? Gelukkig heb je daar geen last meer van met de iGloves. Deze handschoenen hebben aan de vingertoppen een speciaal ingeweven stof, waardoor je handen lekker warm blijven, maar je toch je touchscreen kunt blijven gebruiken. Twee vliegen in één klap, uh in één handschoen. Ze zijn verkrijgbaar in acht leuke kleuren en ‘one size fits all’.