De wintermaanden zijn begonnen, maar van sneeuwvlokken is nog niks te bekennen. Toch kan je beter alvast voorbereiden, want misschien ligt er binnenkort een dik pak sneeuw voor je deur en rijdt de NS niet meer op tijd. Met de gadgets kom je winter zeker door!

De verschrikkelijke sneeuwman

De Yeti, beter bekend als de verschrikkelijke sneeuwman, is een van dé bekendste winterlegendes. Aan zijn bestaan wordt getwijfeld maar één ding is zeker: hij kan een stuk beter tegen kou kan dan wij mensen. Daarom helpt hij je in de wintermaanden je autoruiten weer ijsvrij te maken! Met deze yeti ijskrabber tovert ‘s ochtends in de kou toch een lach op je gezicht terwijl jij jouw ramen staat te krabben. Bovendien houdt de handschoen je hand lekker warm. Dubbel zo handig dus!

 

Hot Feet Deluxe

De Magnetron Sloffen zijn hét perfecte cadeau voor de koude maanden, zowel voor jezelf als voor een ander! Met deze magnetronsloffen hoeft echt niemand meer last te hebben van koude voeten, want ze zijn gemaakt van 100% natuurlijk lijnzaad met verwerkt lavendel. De Hot Feet Deluxe zijn gemaakt van pluche stof en zijn net even wat comfortabeler en zachter dan de normale Hot Feet sloffen. Het werkt simpel: je hoeft de pantoffels 90 seconden in de magnetron te leggen en ze blijven uren warm. Dus ga nooit meer met koude voeten de winter door!

Stay in touch!

Vind je het ook zo irritant dat je je touchscreen niet kan gebruiken wanneer je handschoenen aan hebt? Nou die tijd is over want nu zijn er de Touchscreen handschoenen, de handschoen die het mogelijk maakt je touchscreen te gebruiken terwijl je ze aanhoudt! De handschoenen zijn gemaakt van speciale stof dat aan de duim-, wijs- en middelvinger genaaid is kun je gemakkelijk het beeld aanraken zoals je het ook altijd zonder doet. Nooit meer koude handen als je even jouw Whatsapp en Facebook wil checken op je smartphone!