Het duurt nog een paar weken, maar dan is Nederland weer in de ban van het WK! Wordt ons team dit jaar dan eindelijk wereldkampioen, of gaan we na drie wedstrijden al naar huis? Wij hebben in ieder geval veel zin om voor de tv te zitten en ons elftal aan te moedigen.  Daarom hebben we enkele leuke gadgets en (kado)tips! Lees snel verder en kom ook in de WK stemming!

Lekker lezen

Alle voetbalfanaten moeten dit boek in huis halen: in deze officiële uitgave van de FIFA 2014 vind je dynamische foto’s, deskundige analyses van alle ploegen, de sterspelers en hun kansen op dit wereldevenement! Het boek bevat ook een gids van alle stadions en gaststeden, de geschiedenis van het WK en een wedstrijdschema dat kan worden ingevuld naarmate het toernooi vordert. Leuk voor jonge en oude fans van dit balspelletje! Bestel het boek hier.

Cool hoesje

Ben je een echte die-hard fan? Dan moet jouw telefoon er ook aan geloven: dit telefoonhoesje voor de iPhone is versierd met het officiële logo en de vlag van Brazilië. Een vrolijk hoesje wat de WK sfeer zeker in huis haalt! Let op; het hoesje in alleen verkrijgbaar voor de iPhone 5! Bestel het enige echte WK hoesje hier.

Be like Ronaldo

Voor de kinderen is er natuurlijk de officiële WK 2014 voetbal! Dit is de bal die ook gebruikt wordt tijdens de wedstrijd. Dus ga het veld op als een echte Messi, Ronaldo of Van der Vaart en scoor die doelpunten! De bal heeft een diameter van 23 centimeter. Bestel de bal hier!

Op eenkadovoor.nl vind je nog veel meer coole cadeaus en gadgets die tof zijn voor tijdens de wereld kampioenschappen! Veel online-shop plezier!