Je huis is natuurlijk de meeste persoonlijke plek in je leven. Daarom is het belangrijk dat het mooi en gezellig is ingericht. Bij eenkadovoor vinden we het belangrijk dat je huis er leuk uit ziet, en om die reden hebben we dus enkele toffe, leuke of gewoon prachtige woondecoraties voor je op een rijtje gezet Lees dus snel verder!

Light ’em up!

Wist je dat je van een simpel wijnglas om kan toveren tot een lamp? Het kan met de wijn lampenkap! Deze unieke lampenkappen van Belle Helene zijn speciaal gemaakt voor over wijnglazen. Deze zorgen binnen een handomdraai voor gezellige sfeerverlichting in je huiskamer. Plaats een waxinelichtje in het wijnglas, stem ‘m aan en je hebt een prachtige lamp. Staat erg leuk op tafel!

 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Een spiegel hoeft niet standaard te zijn; met de Esschert Design Spiegelkozijn met houten deurtjes in huis. Dit geeft een trendy look aan je huis! Door de prachtige afgewerkte, vuurhouten deurtjes kunt u de spiegel afsluiten als je ‘m even niet gebruikt. Er zijn ook andere varianten verkrijgbaar van deze spiegel; zoals de gothic achtige spiegel , die een oude doch moderne look heeft. Bekijk alles spiegels eens op je gemak hier!

 

Books to hold

Ook een trendy gadget voor in je huis zijn deze coole boekensteunen in de vorm van de tekens en   . Ze zien er niet alleen stijlvol uit, de houten steun zorgen er voor dat je boeken gegarandeerd blijven staan. Een leuk cadeau voor mensen die vaak lezen!

 

Modern en handig

Persoonlijk vinden wij dit de meest trendy gadget; dit stoere wijnrek van Steel-Function heeft niet alleen een prachtig design, het heeft ook nog eens een bijzondere uitstraling.  Het wijnrek kan eenvoudig verticaal aan een wand bevestigd worden. Doordat het rek verticaal hangt neemt ‘ie veel minder ruimte in beslag dan het originele rek. Een echte must-have voor het trendy huishouden dus!

 

Wil je nog meer trendy woondecoratie vinden? Bezoek dan eenkadovoor.nl eens en laat je verrassen door het assortiment!