in

Wraak!

Ok ok, echt pedagogisch verantwoord is het niet, maar soms wil je maar een ding… WRAAK! Op je exvriendje, die vriendin die er met dat vriendje vandoor ging of gewoon iemand die je iets geflikt heeft. Neee, echte wraak gaan we je natuurlijk niet adviseren, maar wat dacht je hiervan?!

Ouch! Tandenstokerhouder

Iedereen kent de voodoo poppen, maar deze Ouch! Tandenstokerhouder is er eentje die nuttig is! Het is namelijk ook een tandenstokerhouder  en houder voor cocktailprikkers. Je kunt er gerust eentje kado doen, zonder een straatverbod te krijgen. En succes verzekerd feestjes; de geheime boodschap zal voor insiders zeker duidelijk zijn!

 

Voodoo messenset

Ok, misschien zal hij wel even raar opkijken als je dit voodoo messenset kado geeft aan hem en zijn nieuwe vriendin, maar je bedoelt er toch niets mee? Iedereen heeft toch nieuwe messen nodig? Daarbij is het een echte eyecatcher voor in de keuken, toch?! De messenset is uitgevoerd met vijf sleuven met magneetjes, die de bijgeleverde roestvrijstalen messen netjes op hun plaats houden.

 

Gewoon iemand laten schrikken

Wat we al zeiden; natuurlijk ga jij niet echt wraak nemen! Maar dat bekent toch niet dat je de ander niet een beetje mag laten schrikken?! Heel subtiel, met een suikerklontje in de vorm van een skull of met Samurai boekstands. En wat dacht je van de Zombie douchegel; geweldig! Ook de Angry Chef Keukenrolhouder zal ook zeker indruk maken. Met deze houder is het net of Gordon Ramsey of Herman den Blijker heeft staan vloeken en tieren in je keuken en uiteindelijk uit woede zijn mes in een stuk hout heeft geramd. Wees gerust; je kunt er niemand mee verwonden. Hetzelfde geldt voor de Salt & Pepper Bombs, het peper en zoutstel dat er uit ziet als twee bommetjes. Ook niet echt, maar je staat toch raar te kijken als ze op tafel staan!

 

Sneaky wraak nemen

Ben je liever iemand die sneaky wraak wil nemen? Dan vind jij vast iets bij de spy gadgets! Wat dacht je van deze spy zonnebril, met een hele kleine verborgen camera, die meer dan een uur video-opnames kan maken. De spy zonnebril heeft een stoer uiterlijk, het zal niemand opvallen dat er twee minieme knopjes op het linkerpootje zitten voor de bediening en het uitschakelen van de camera.
Het kan ook met de I-Spy Tank. Deze tank is bestuurbaar met een afstandsbediening en er zit een camera in. Zo kun je live mee kijken op je telefoon en haarscherpe foto’s of video’s maken als bewijs! 

 

Up Yours!

Toch als laatste nog even… het is natuurlijk heerlijk om even aan wraak te denken. Maar uiteindelijk is er maar een ultime manier om wraak te nemen; geef gewoon deze mooie middelvinger!

What do you think?

Bierproblemen

Geslaagd!