Een klok aan de muur geeft wat gezelligs en je weet altijd hoe laat het is. Op de website Voor-thuis.nl vind je een heleboel soorten en maten. Modern, klassiek, groot, klein voor elk interieur is er een klok te verkrijgen.

Koekoek

Wat is er leuker dan dat een vogeltje elk uur naar buiten komt en de tijd aangeeft. Dan ga je voor de traditionele koekoeksklok. Ze zijn er in felle kleuren maar ook in het wit verkrijgbaar. Leuk voor op de kinderkamer maar ook in de woonkamer zal deze klok niet misstaan.

Digitaal

Ga met de tijd mee en neem een digitale klok. Wil je weten hoe laat het over de hele wereld is dan moet je de klok kopen van Nexttime met de wereldtijden. Een landkaart waar op diverse punten staat aangegeven hoe laat het is.

Stationsklok

De stationsklok die je op geen enkel station meer ziet kan nu wel in je woonkamer hangen. Een grote klok die duidelijk de tijd aan geeft. Er zijn diverse modellen in wit en zwart met cijfers of streepjes.

Eigen ontwerp

Je kunt je klok ook personaliseren door er foto’s op te plakken. Ze zijn er in vrolijke kleuren maar ook in zwart/wit. De klokken hebben een leuk design wat een speels effect heeft.

Tafelklok

Wil je geen klok op je wand monteren kies dan voor een tafelklok die je overal neer kunt zetten. Ze gaan helemaal met de tijd mee, want wat dacht je van een iPad klok of een boekenklok. Maar er zijn ook klassiekere modellen.

De klokken bestel je met een paar muisklikken op Voor-thuis.nl! Binnen twee werkdagen heb je de klok in huis en op alle klokken zit een 90 dagen retour garantie.