De zomer is mijn favoriete seizoen. Mooi weer, aangename temperaturen en heel veel ijsjes eten. Ik ben dol op ijs en dan vooral waterijs. Ik ben de gelukkige die de Zoku Quick Pop Maker mag testen dus ik kan niet wachten tot ik hem binnen heb.

Wat is een Zoku Quick Pop Maker?

Een Zoku Quick Pop Maker is een apparaat die ijsjes maakt zonder dat er stroom aan te pas komt. Nou ja, hij moet wel 24 uur in de vriezer staan maar daarna kan je heel simpel een ijsje maken. Jong en oud kunnen dit dus doen. Er zijn verschillende Zoku Quick Pop Makers. Je hebt ze voor het maken van één ijsje, twee en zelfs drie en ze zijn verkrijgbaar in veel vrolijke kleuren zoals blauw, groen, oranje, paars en rood. Ik mag degene testen voor twee ijsjes tegelijk.

Vrolijk pakketje

Als ik het pakketje binnenkrijg ben ik helemaal blij. De Zoku Quick Pop Maker is wit met een vrolijke groene rand. Het pakketje bevat ook vier stokjes, vier drip guards en een handige draaiknop om het ijsje eruit te draaien.

Zoku

Aan de slag

Voordat er een ijsje uitkomt moet de Zoku Quick Pop Maker eerst 24 uur de vriezer in. Dus het is nog een dag wachten voordat ik echt aan de slag kan. Ik ga bedenken wat voor ijsje ik wil maken. Niet te moeilijk in het begin. Het wordt een ijsje met gepureerde aardbeien, muntblad en jus d’orange. Alle ingrediënten zijn binnen dus de volgende dag pureer ik de aardbeien, snij ik het muntblad in kleine stukjes en mix dat door elkaar.

Ingrediënten def

Zo werkt het

Het stokje gaat eerst in de Zoku Quick Pop Maker en dan giet ik voorzichtig de aardbeienpuree erin voor ongeveer de helft. Daarna wat jus d’ orange erbij en wachten maar. Na ongeveer 7 minuten zie ik dat het helemaal bevroren is. Apart hoor, want je giet er iets in op kamertemperatuur en binnen een mum van tijd is het bevroren. Ik ben benieuwd hoe het eruit komt. Met de handige draaiknop haal je het ijsje er zo uit. Et voila een heerlijk ijsje. Hij is iets doorgelopen qua kleur maar oefening baart kunst.

 

Resultaat

 

Het ideale cadeau

Je kunt 6 ijsjes maken met één bevroren Zoku Quick Pop Maker voordat hij weer voor 24 uur de vriezer in moet.

Het is de ideale temperatuur dus er volgt snel een nieuwe poging. Deze keer een yoghurt ijsje met aalbessen. Het gaat mij al wat makkelijker af en het ijsje ziet er leuk uit met die besjes.

Voor het zelf maken van ijs is dit het ideale apparaat en je kunt er heerlijk je creativiteit in kwijt.

Je koopt de Zoku Quick Pop Maker bijvoorbeeld bij Voor-thuis.nl. Tevens zijn er diverse accessoires verkrijgbaar. Een leuk verjaardagscadeau voor iemand die in de zomer jarig is dus (maar in de winter natuurlijk ook)!

 

Wil je ook een van jouw producten laten reviewen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!