Wij zitten al vol ongeduld te wachten wanneer we weer onze zomerspullen uit de kast mogen pakken. Om je alvast in de stemming te brengen, hebben we een paar handige zomergadgets voor je uitgezocht. Zo ben je bij de eerste warme zonnestralen meteen goed voorbereid om volop te genieten.

bron foto

iDuck

Een zomer betekent zon, strand en natuurlijk zweten! Tijdens de hitte zoeken we graag wat verkoeling in het zwembad. Een lekker muziekje mag dan tijdens dit ‘zwoegen’ niet ontbreken. Met deze schattige waterproof iDuck kun je altijd en overal naar je favoriete afspeellijst luisteren, van de zon genieten én zwemmen. Spitter spetter spater, de ideale gadget voor bij het zwembad, het strand of natuurlijk gewoon in bad.

Softijs maken

Weet je wat nog meer goed voelt in de zomer? IJs! Heel veel ijs. Iedereen houdt wel van een grote kom met ijs, maar wat is er nu leuker (en lekkerder) om dit ook thuis te kunnen maken. Deze Trebs Softijsmachine is de beste manier om je eigen softijs, sorbet of (mijn persoonlijke favoriet) frozen yoghurt te maken. Ice ice (veel ice) baby!

Naamloos-2

Opblaasbare sofa

Deze opblaasbare groene sofa is een echte eerste klas beleving en een ultieme zwembad luxe. Tijdens een warme, benauwde zomerdag is het natuurlijk heerlijk om op deze manier af te koelen. Beter dan dit wordt het niet (hoewel, misschien met zo een lekker zelfgemaakt ijsje er nog bij) 😉

Waterdichte case

Sommige mensen zijn helemaal verslaafd aan hun iPad. En wanneer we op vakantie gaan, dan nemen we de iPad uiteraard graag mee. Maar dan is er natuurlijk wel die angst – die angst voor water, zand en stof in alle kleine hoekjes en gaatjes die de iPad kan verpesten. Geen nood, Apple fans! Deze waterdichte case is een echte redder in nood om je iPad te beschermen tegen water, zand en krassen. Zo hoef je je iPad niet onbeheerd achter te laten én kan hij gewoon mee doen met alle leuke vakantie activiteiten.

BBQ notebook

Deze BBQ notebook is de absolute topper voor de zomer! De beste oplossing voor kampeertripjes, festivals en picknicks in het park. Het weegt niks, is plat op te vouwen, makkelijk te dragen en ideaal om cadeau te doen! Voortaan hoef je je vlees niet meer van de grond eten, omdat je wegwerp barbecue het weer eens heeft begeven!

Deze BBQ notebook is licht genoeg om je barbecue eenvoudig naar het volgende evenement mee te nemen! BBQ season here we come!