Nu het weer heerlijk weer is is er natuurlijk veel meer keuze in de dingen die je kunt doen! Bij kadopagina.nl hebben ze leuke uitjes, hieronder staan de leukste uitjes voor met mooi weer!

Blokarting

De nieuwe spot uit zeeland is blokarting, een sport waarbij je over het strand racet! Blokarten is de nieuwste manier van strandzeilen! Je kunt zelf bepalen hoe hard je gaat en het is ook makkelijk om te leren. Als je van zee, zand, wind en snelheid houdt is deze sport zeker iets voor jou! Een uurtje blokarting is €25,- per persoon. In dit uur heb je de blokart helemaal tot jou beschikking en hoef je hem niet te delen. Het is ook mogelijk om 2 uur te blokarten. Je moet minimaal 14 jaar zijn en je moet langer zijn dan 1.40. Daarbij moet je meer dan 40 kilo wegen. Blokarten is mogelijk op zaterdag en zondag in wijk aan zee.

 

Zeppelinvaart

Hoe tof is het om een zeppelinvaart te maken?! Bij deze zeppelin vaart kun je 30/40 minuten van het prachtige uitzicht genieten. Zo’n vaart kost €270,- per persoon. Het kost wat, maar heb je wel een herinnering om nooit te vergeten! Bij dit arrangement krijg je ook een oorkonde; Lidmaatschap van de exclusieve groep van de luchtvaart. Je hebt de keus om 4 uur na zonsopgang óf 4 uur voor zonsondergang te vliegen. De zeppelin is zo’n 41 meter lang en vliegt 20/30 km per uur. De zeppelinvaarten vinden plaats in een aantal plaatsen in Duitsland, voor de plaatsen klik je HIER.
De zeppelinvaart gaat alleen door als de weersomstandigheden goed zijn, perfect voor deze tijd dus!

Safari-joggen

Je gaat op zoek naar wilde dieren onder leiding van een gids. De gids kent het terrein goed en heeft een oog voor wild spotten. Je moet wel een goede conditie hebben voor deze tocht, er wordt namelijk 6 tot 25 km gelopen! Je stopt wel af en toe om het wild te stoppen, dan kun je even bijkomen. De kans dat je wild spot is het grootst in de periode mei tot en met september. Na afloop van de tocht krijg je ook nog een gratis sportdrankje! Zo’n safari-jog tocht is slechts €15,- per persoon!