De zonnestralen schijnen door de ramen het kantoor in. Rond de lunch staat iedereen klaar met zonnebril en al om naar buiten te gaan. Ieder straaltje is mooi meegenomen: hallo, vitamine D. Om je outfit naar het volgende level te tillen, zorgt de webshop van deze week Timeforest voor de mooiste zonnebrillen. Van hout!

Zonnebrillen Timeforest

De zoektocht naar een mooie zonnebril vergt veel inspanning. Welke stijl past bij mij? Wat zoek ik precies? Staat dit mij wel? Zodra je de zonnebrillen ziet van hout, ben je direct verkocht. Stoer, maar origineel. Apart en tijdloos.

Type Nonchalant: Je houdt van kleding die een functie heeft, je bent een man, je wilt een stoere zonnebril, je surft in de weekenden, altijd op zoek naar uitdaging. Dan is de Woodzee || Sierra Zebra Wood Brown – Bronze echt iets voor jou. De zonnebril is gemaakt van zebrahout en voorzien van een wax-coating beschermlaag. Door de vering in de roestvrij stalen scharnieren is deze zonnebril erg comfortabel om te dragen.

Type Elegant: Je houdt van luxe, jouw favoriete ‘kleur’ is zwart, je houdt ervan om stijlen te combineren, je bent gedurfd, een feestje sla je niet snel over, de zon is jouw beste vriend. Dan is de Woodzee || Trinity Bamboo Black jouw perfecte aankoop. De Trinity Bamboo Black is gemaakt van bamboe, maar ook voorzien van een wax-coating beschermlaag. De vering in de scharnieren zorgt voor comfort bij het dragen.

Type Alledaags: Je bent op zoek naar een zonnebril met een functie, voor iedere dag, je draagt je zonnebril in je tas, je bent chaotisch geordend, je bent makkelijk, je wilt toch opvallen en je look compleet maken. Wat dacht je dan van een Woodzee || Elle Walnut Wood. Gemaakt van walnotenhout met een wax-coating beschermlaag. Vergeet de meeverende scharnieren niet!

Houten horloges

Nu je je houten zonnebril hebt aangeschaft, is het tijd om je outfit compleet te maken met jawel, een houten horloge. Wij hebben de eer gehad om een houten horloge weg te geven tijdens onder bloggersdag. Hier lees je de review van het horloge.

Steun WeForest

Het ideale cadeau voor iemand die altijd te laat is of juist overal op tijd wil zijn.  Leuk om te weten; bij elke aankoop steun jij WeForest, ze planten namelijk bij elke aankoop een boom via de stichting WeForest: “Making Earth Cooler”. Zo draag jij ook nog je steentje bij.